Met e-learning en blended learning haalt u meer uit uw medewerkers. En ze vinden het nog leuk ook.

Medewerkers leren op het juiste moment de juiste dingen

Op alle vlakken gaan ontwikkelingen snel. Organisaties zijn continu in beweging. En dat vraagt veel van medewerkers. Daarom zorgt u dat medewerkers blijven leren. Want alleen een continu lerende organisatie kan haar doelstellingen van vandaag en morgen halen. Maar hoe zorgt u dat u de talenten in uw organisatie benut en blijft benutten? 
 

Leren als onderdeel van werken

Met de noodzaak om te ontwikkelen, verandert ook de wereld van het leren. Het is niet mogelijk om mensen continu op training te sturen. Steeds meer organisaties kiezen daarom voor blended learning volgens het 70:20:10 principe. Leren is dan een onderdeel van werken. En dat biedt voordelen. De transfer van het geleerde naar de praktijk verloopt beter, het leerrendement wordt groter en de trainingskosten gaan omlaag. 
 

Geef talent ruimte en verantwoordelijkheid 

Nieuwe leervormen zorgen dat uw medewerkers zich beter ontwikkelen. U haalt efficiënter en effectiever uw bedrijfsdoelstellingen. Maar dat gaat niet vanzelf. Het 'nieuwe leren' raakt uw totale organisatie:

 • Het 'nieuwe leren' doet een groot beroep op het zelfsturend vermogen van de medewerker. De medewerker wordt zelf verantwoordelijk voor zijn of haar leerproces. Intrinsieke motivatie is hierin essentieel.
 • Het werk voor trainers, Human Resource (HR) en Learning & Development (L&D) verandert. Leerstof is via het internet breed toegankelijk (bijvoorbeeld in de vorm van MOOC's). Daarbij verschuift de nadruk van het verzorgen van trainingen naar het faciliteren, ondersteunen en coachen van medewerkers. Het bevorderen van kennisdeling en het borgen van kennis staan dan voorop. Het belang van samenwerking is groter dan ooit.
 • Om een 'lerende organisatie' te worden, is vaak een cultuuromslag nodig. Een lerende organisatie vereist vertrouwen in medewerkers en ruimte voor individuen om zich te ontwikkelen. 
   

De rol van technologie 

Moderne technologie biedt mogelijkheden om leren overal en altijd mogelijk te maken. Overal en op het juiste moment toegang tot de juiste informatie. Daar draait het om. Daarnaast schept technologie de mogelijkheid om leren beter te monitoren en sneller in te grijpen als het fout dreigt te gaan. Maar let op. Maar met een mooie technologische oplossing bent u er niet. Didactiek en functionaliteit zijn belangrijke randvoorwaarden voor succes.

Onze aanpak

De optelsom van de individuele talenten van uw medewerkers vormt de basis van uw succes. Wij adviseren u graag over de manier waarop u het individueel talent optimaal ontwikkelt. Samen met u organiseren we krachtige leeroplossingen, die zorgen voor:  

 • De verbinding tussen talent development en uw bedrijfsdoelstellingen;
 • Het in kaart brengen van de benodigde competenties, leerbehoeften en voorwaarden;
 • De ontwikkeling van blended leertrajecten en leermaterialen;
 • Een online platform om blended leren te faciliteren;
 • Advisering en ondersteuning bij ontwerp en implementatie;
 • Advisering en training in technologie en digitale didactiek.
   

Neem contact op om medewerkers slimmer te laten leren

Het leren en ontwikkelen van uw medewerkers slimmer organiseren? UP adviseert u graag. Neem contact op via tel. 088 - 44 66 700 of vul het contactformulier in.

Video introductie UP learning

Contact

Het talent van uw medewerkers beter benutten? Maak een afspraak of bel ons.

Bel me terug

Of bel 088 - 44 66 700

 

Lees succesvolle klantcases!

e-Learning Tools

Voor haar leeroplossingen maakt UP learning gebruik van moderne en bewezen tools.